публикувана на 13.07.2020г.

VERO MODA

Историята ...

 

VERO MODA се роди в света на модата в малко градче в средата на континентална Дания. Техният основател, Troels Holch Povlsen, вижда името „VERO MODA” на тениска и решава, че ще бъде добро име за дамска марка. Те бяха една от първите марки, които стартираха в рамките на това, което по-късно стана семейство BESTSELLER. Днес те са част от глобален и успешен семеен бизнес с магазини и служители по целия свят и се ориентират във постоянно променящ се моден свят с амбиция, увереност и стил.

 

 

Простотата винаги е била част от тяхната марка и винаги са се осмелявали да направят това, което са чувствали правилно с дългогодишния си опит зад гърба си, водени от страстта и уменията. От 1987 г. VERO MODA присъства в съзнанието на стилни млади жени, които търсят нови тенденции, достъпни стилове и модни артикули. Тяхната запазена марка е жизнен и достъпен подход към модата.

Във VERO MODA клиентът намира правилните дрехи на правилната цена и съответно възможността да следва модата според собствените си условия. Днес VERO MODA има над 1000 магазина в Европа, 1600 магазина в Китай. VERO MODA е представена в 45 държави с повече от 3800 точки на продажби чрез клиенти на едро, магазини и някои от най-големите онлайн търговци на дребно в Европа.