публикувана на 21.07.2020г.

ESPRIT

ESPRIT кара хората да се чувстват добре, когато изглеждат добре.

Подхранвана от визията на съществената положителност, Esprit е основана в Калифорния от Сузи и Дъг Томпкинс през 1968 г. Вдъхновена от революционния дух на 60-те години марката разработи ясна философия - винаги празнувайки истински хора и сплотеност, в съответствие с обещанието на марката : „Искаме да ви накараме да се чувствате добре, за да изглеждате добре“.

Историята на успеха на Esprit се основава на два стълба: доставянето на радост всеки ден чрез облечени в основата си висококачествени основни дрехи и внимателно подбрани модни аксесоари, като същевременно остават верни на основните си ценности за устойчивост, равенство и свобода на избора. Пример: В началото на 90-те години, много преди „Еко мода“ да стане модна, Esprit дебютира с първата си „колекция“, изработена от 100% органичен памук и представи свой собствен екип, вместо модели, в чест на тяхната „Кампания за истински хора“.

Продуктите на Esprit включват ежедневни спортни облекла и "колекционерско" бизнес облекло както за мъже, така и за жени; детски дрехи за деца от 7 до 14 години; спортно облекло, включително ски облекло, фитнес мода и улично облекло; аксесоари като чанти, обувки и боди, дневно и нощно бельо и бански костюми за мъже, жени и деца.

Поддържайки този дух жив от първия ден, днес Esprit присъства в 40 страни по света. Централата на Esprit се намира в Германия и Хонконг, където марката е регистрирана на Хонконгската фондова борса от 1993 г.